Seizoensgebonden uitdagingen op de werf

Elk seizoen heeft zijn typische uitdagingen en in ons land hebben we dikwijls te maken met zeer veranderlijk weer. We raden je dan ook aan hiermee rekening te houden en preventief de nodige maatregelen te nemen. Hierna enkele situaties waar BPi iets kan betekenen.

Heb je een sanitaire unit in huur? Zal je deze ook in de koude wintermaanden gebruiken? Vraag ons goed op tijd en bij voorkeur bij de montage om de waterleidingen te beschermen met isolatie en warmtelint.

De winterdagen zijn niet alleen koud maar kunnen ook donker zijn. Bij BPi kan je lichtmasten huren die zorgen dat er ook ’s morgens vroeg kan gewerkt worden. Klik hierna voor meer info : https://bpiservice.be/product/telescopische-lichtmast/

Leent de ondergrond van jouw werf zich tot drassigheid na overvloedige regenval of ontdooien na vriesweer? Overweeg om rijplaten te leggen.

Heb je bij ons een tijdelijk kantoor in huur? Dan wil je het waarschijnlijk comfortabel warm hebben in de winter maar ook lekker koel in de zomer. Naast verwarming is er de mogelijkheid om een airco te plaatsen. Graag ruim op tijd aanvragen zodat je tijdens de piekmomenten niet in een wachtrij komt te staan.