Beveiliging op de werf

Houden jullie ook niet van ongewenst bezoek? Is het nodig om jullie waardevol materiaal te beschermen? Het bouwverlof in de zomer en een verlaten werf in de donkere kerstperiode lenen zich jammer genoeg tot diefstal en vandalisme. Maar ook buiten deze risicovolle periodes is werfbeveiliging  noodzakelijk. Bpi denkt met jullie mee en heeft enkele beveiligingsmogelijkheden.

Een voor de hand liggende oplossing is het leveren en plaatsen van hekwerk. Hierbij concentreren wij ons graag op de plaatsing van een schuifpoort die een prima alternatief is voor de ruimte verslindende draaipoort. Ze is lichtlopend, onderhoudsarm en heeft bovendien smalle mazen en een puntenkam als extra beveiliging tegen overklimmen.

Camerabewaking is een volgende logische zet in een beveiligingsplan. Ook hier helpt BPi graag bij het onderzoeken wat de beste opstelling is voor jouw project.

Een tourniquetcontainer komt ook zeker in aanmerking. Bovendien geeft deze de mogelijkheid tot uitbreiding met een systeem voor uurregistratie, toegangscontrole en check in at work.